GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Inauguració Oficina JoveAquest dijous ha tingut lloc l'acte oficial d'obertura dels serveis de l'Oficina Jove (OJ) de la Generalitat, incorporats des d'ara a l'Oficina de Joventut Figueres-Alt Empordà (carrer Anicet de Pagès, 2). A l'acte hi va assistir el director general de Joventut del departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, acompanyat per autoritats locals i comarcals i tècnics de joventut de la demarcació, entre els quals hi havia el conseller comarcal de Joventut, Pere Giró, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip.

Aquesta Oficina Jove coordinarà els serveis d’informació i assessorament juvenil de la comarca i oferirà atenció individualitzada a les necessitats dels joves de Figueres i la comarca relacionats amb el seu procés d’emancipació: treball i emprenedoria, educació, salut i habitatge. Entre d’altres funcions, també es farà càrrec de difondre convocatòries d’ajuts, tràmits i recursos adreçats als joves. L’OJ està promoguda pel departament de Benestar Social i Família i forma part de la xarxa d’oficines joves de Catalunya.

Els professionals que duen a terme la prestació d’aquests serveis de manera personalitzada, especialistes en l’àmbit de la joventut, coneixen a fons el territori i es coordinen amb la resta d’agents que ofereixen serveis i recursos a les persones joves, de tal manera que les OJ esdevenen un referent singular i significatiu per donar resposta a les inquietuds i necessitats de la població jove. Així, l’objectiu final de les OJ és esdevenir la porta d’entrada única a la informació i l’orientació de qualitat, donant resposta a les inquietuds i necessitats de la població jove que en el cas de l'Alt Empordà és d'unes 9.000 persones, totes elles potencials usuaris d'aquests nous serveis que s'ofereixen.

D'altra banda, amb la incorporació d'aquestes instal·lacions a la xarxa Oficina Jove s'aplegarà en un mateix edifici els serveis d'informació i assessorament prestats des dels àmbits municipal, comarcal i nacional. Coincidint amb aquest acte es van oferir diverses activitats lúdiques (música, dansa, videojocs, etc.) a càrrec d'entitats juvenils de Figueres i comarca.

11 de juliol de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.