CAPMANY.png

Carta de Serveis

Foto de grupEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha iniciat avui tot l’operatiu vinculat amb les prestacions relacionades amb l’inici del curs escolar i les seves competències sobre transport i menjador. No s’ha notificat cap incidència destacable fins al moment. En concret, el transport escolar portarà diàriament, aquest curs, un total de 1.809 alumnes d'arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres.

Es tracta d’una xifra inferior a la de l’inici del curs anterior i que es concretarà en els propers dies un cop es facin efectives les inscripcions dels alumnes de batxillerat que faran ús d’aquesta prestació que, en aquest nivell, no és obligatòria. Aquest curs hi ha en servei una flota de 62 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 60 itineraris. Una cinquantena de persones s'ha preparat per fer d'acompanyants. Precisament dimecres passat tingué lloc, a la seu del Consell Comarcal, una jornada formativa que va complementar el curs rebut fa uns mesos.

Aquest curs, com a novetat, entra en servei un itinerari nou, concretament el que va de Santa Llogaia d'Àlguema fins a l'escola Sol i Vent de Vilafant. També s'amplien els següents itineraris: Llers–Institut Alexandre Deulofeu; Figueres–Institut de Llançà; Empuriabrava–Escola Joana d'Empúries de Castelló d'Empúries i Navata–Institut Alexandre Deulofeu.

Pel que fa al servei de menjador obligatori, novament i per tercer curs consecutiu no hi haurà alumnes de secundària perquè acaben la jornada lectiva a les 14.45 h. i el servei de transport escolar els porta tot seguit a casa. A falta del tancament definitiu de les dades, el nombre de sol·licituds de beques de menjador és de 1.706 que es concedeixen per raons socials o de distància al centre docent al qual estan adscrits, malgrat ser alumnes escolaritzats en el seu propi municipi de residència. L'any passat el nombre de sol·licituds va ser de 1.569, de les quals es van resoldre positivament un total de 1.295.

Pel que fa als menjadors, el Consell Comarcal ha assumit per al curs 2014-15 la gestió de 33, el que representa gairebé el 50% dels menjadors escolars de l’Alt Empordà. La resta de menjadors són gestionats per les AMPAS (31) o bé directament pels ajuntaments (5).

15 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.