NAVATA.png

Carta de Serveis

Logo Motxilla PedagògicaDes de l'1 de setembre ja es pot consultar l'oferta d'activitats de la Motxilla Pedagògica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà per al curs escolar 2014-2015, a través de la pàgina web específica d’aquest recurs educatiu.

Per al present curs la Motxilla posa a disposició dels centres escolars de la comarca un total de 77 activitats i tallers, 29 dels quals van adreçats a infants que cursen educació primària i 48 activitats s'adrecen a alumnat de secundària de la comarca. Enguany la sol·licitud d'activitats de la Motxilla Pedagògica estarà oberta fins el dia 20 d’octubre.La Motxilla Pedagògica va oferir el passat curs escolar un total de 47 activitats, en les quals varen participar 1.025 alumnes altempordanesos.

La Motxilla Pedagògica és un recurs que aglutina tota l'oferta educativa que des de les diferents àrees del Consell Comarcal s’adreça als centres educatius de la comarca. Les activitats i tallers que s’ofereixen dins aquest recurs educatiu estan organitzades a l'entorn de deu centres d’interès: educació ambiental, interculturalitat i cultura de la pau, gènere i prevenció de la violència,educació per a la salut, consum, esports, treball i formació, noves tecnologies, joventut i altres recursos. Des del curs escolar 2010-2011 algunes de les activitats incloses a la Motxilla estan finançades en part pels centres educatius que les sol·liciten.

Per a més informació, podeu anar a aquest enllaç:

http://www.altemporda.org/portal/benestar-social/atencio-a-la-familia-infancia-adolescencia-i-dona/motxilla-pedagogica

17 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.