GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Signatura de Santi Vila al llibre d'honorEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va visitar aquest dimecres el Consell Comarcal de l'Alt Empordà per presidir un consell d'alcaldes, en el qual es van debatre els diferents temes d'actualitat que són responsabilitat del seu departament i que més interès o preocupació desvetllen entre els responsables municipals.

Abans de la reunió, Vila, acompanyat pel president del Consell, Xavier Sanllehí, va signar en el llibre d'honor de la institució. En el text, després de recordar la seva etapa com a conseller comarcal, el titular de Territori i Sostenibilitat va expressar el seu convenciment que "els consells són imprescindibles per optimitzar els recursos públics als petits municipis i el Govern ha de saber reforçar el seu paper i els seus recursos".

25 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.