ESPOLLA.png

Carta de Serveis

LExposició de pintura escola Eratoa sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acull fins al 30 d'octubre una mostra col·lectiva de l'escola de pintura de la Societat Coral Erato de Figueres, que dirigeix la professora Blanca Serra. L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres durant l’horari d’atenció al públic de les oficines del Consell, és a dir de les 9 del matí a les 2 de la tarda.

Tota vegada que el muntatge de l'exposició s'ha avançat a les dates inicialment previstes, a causa de l'anul·lació de l'anterior, l'acte inaugural està programat per al proper dia 22 d'octubre, a les 17 hores, amb una dissertació a càrrec de Blanca Sala Reig, historiadora de l'art.

Els artistes participants en aquesta mostra col·lectiva són els següents: Carles Buixó, Rosalina Carreras, Paquita Casademont, Maria Teresa Freixas, Carme Porqueras, Maria Dolors Roig i Maria Dolors Trilla. 

13 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.