ORDIS.png

Carta de Serveis

Logo AdrinocAmb el títol “El coworking, una nova oportunitat per a emprenedors i petits empresaris”, la sala de formació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acollirà el proper dimarts, 11 de novembre, de 9.30 a 12.30 hores, una jornada formativa adreçada a emprenedors i petits empresaris. La sessió està organitzada per Adrinoc (Associació per al desenvolupament rural integral).

La jornada inclou tres xerrades amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament i la filosofia del coworking, així com les bases per iniciar un projecte empresarial ajustat a les noves maneres de treballar. Per a les persones interessades, es prega confirmar assistència al telèfon 972 503 088 (extensió 191) o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El coworking o treball col·laboratiu permet a professionals independents, emprenedors i PIMES de diferents sectors compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projecte professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. Durant la sessió també es farà la presentació d'espais on fer coworking a l'Alt Empordà.

5 de novembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.