ELPORT.png

Carta de Serveis

Acte de presentació de la sessió de coworkingAquest dimarts, el grup Leader de la comarca, ADRINOC, que promou el desenvolupament rural del territori, va portar a terme una jornada sobre coworking a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. La jornada, que va comptar amb una desena d’assistents, va permetre aprofundir en el concepte de coworking o treball col·laboratiu, a la vegada que es van donar a conèixer els espais de coworking dels quals disposa la comarca.

Jordi Silvente, president de Cowocat (Associació de Coworking de Catalunya) i gestor de l’espai de coworking Alpha Espai de Barcelona, va donar el tret de sortida a la jornada amb la xerrada “Els espais de coworking, noves oportunitats per a emprenedors i petits empresaris” en la qual va presentar aquesta modalitat com una nova manera de treballar, com un treball relacional i en xarxa a través del qual diferents professionals s’uneixen per desenvolupar projectes conjunts.

A continuació els responsables del Centre Emprèn de Castelló d’Empúries i de l’Espai Coworking de Navata van presentar les seves iniciatives, oferint-los a emprenedors i professionals vinculats a les TIC i encoratjant-los a fer ús dels seus serveis i les seves instal·lacions. Per tancar la jornada, des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres es va donar a conèixer el programa Catalunya Emprèn com una altra eina de foment de l’emprenedoria i com a complement dels serveis que aquests centres ofereixen.

El coworking o treball col·laboratiu permet a professionals independents, emprenedors i PIMES de diferents sectors compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projecte professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.

13 de novembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.