GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Cartell Okup'Alt 2015L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha obert les inscripcions de la quarta edició del Projecte Okup'Alt 2015, de formació professionalitzadora, adreçat a tots els joves de 16 a 19 anys que tinguin interès en aprendre un ofici.

El projecte tindrà el suport de tots els tècnics de joventut compartits del territori, que faran el seguiment als joves i comptarà també amb l’assessorament de professionals de diferents sectors econòmics de la comarca juntament amb els responsables de la formació i d’oferir pràctiques en aquests oficis que seran formadors i monitors especialitzats en els tres oficis que s’ofereixen en aquesta nova convocatòria.

El curs es portarà a terme del 21 de gener al 15 d’abril de l’any vinent i es proposa realitzar tasques relacionades amb el sector agrícola (treballs forestals), amb el sector de la construcció (pintura, lampisteria i altres pràctiques amb l’objectiu d'arranjar equipaments municipals) i amb el sector de la imatge i l’estètica personal (pràctica i treball de diferents tècniques d’estètica, maquillatges, perruqueria i imatge), que substitueix el de màrqueting i comunicació realitzat el 2014.

Els participants s’han de comprometre a complir les condicions que proposa el projecte i a canvi rebran formació gratuïta, amb el corresponent certificat acreditatiu. A través del projecte Okup’Alt també es treballaran tècniques per estar preparats a l’hora de trobar feina (elaboració de currículums, cartes de presentació, preparació d’entrevistes, etc.) i es realitzaran diferents visites i entrevistes a empreses col·laboradores de la comarca.

El termini per formalitzar les inscripcions acaba el 30 de novembre i es pot realitzar a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà o a les àrees de Joventut de cada municipi.

14 de novembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.