NAVATA.png

Carta de Serveis

Reunió mesa Pla estratègicAquest dimecres s'ha celebrat a la sala de plens del Consell Comarcal la primera reunió de treball de la Mesa institucional del Pla estratègic en l'àmbit del desenvolupament econòmic i d'ocupació a l'Alt Empordà i del Pla d'acció sectorial en l'àmbit del desenvolupament turístic.

La trobada, encapçalada pel president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí, va acollir una vintena de representants, tant polítics com tècnics, de la mateixa institució comarcal, dels ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló d'Empúries, l'Escala, Llançà, Cadaqués, Peralada, Navata i el Port de la Selva, el Consorci Salines Bassagoda i l'Associació Empordà Turisme.

Durant la reunió es van començar a plantejar les línies de treball i els objectius a assolir durant el 2015, així com les fórmules de finançament de les accions que finalment s'acordi tirar endavant, sempre dins dels objectius establerts en el Pla. A partir d'aquesta trobada els tècnics elaboraran diferents propostes concretes que seran aprovades en una propera reunió de la Mesa institucional. 

21 de novembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.