ORDIS.png

Carta de Serveis

Vista del cap de CreusPer una resolució de Presidència, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha acordat presentar al·legacions davant el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en relació al Pla rector d'ús i gestió (PRUG) de l'àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus.

El plec d'al·legacions que ha presentat el Consell Comarcal es troba en la línia dels escrits presentats recentment pels ajuntaments afectats pel Pla i que són els d'El Port de la Selva, Cadaqués, Roses i Castelló d'Empúries. Amb aquesta acció, per tant, el Consell dóna suport a les reivindicacions realitzades des del mateix territori en relació a l'esmentada normativa.

Entre altres coses, les al·legacions del Consell es fonamenten en el fet de reclamar que el PRUG sigui sostenible econòmicament. A més, es posen en evidència alguns dels errors que conté i que estan relacionats amb l'abast d'aplicació del Pla -des del territori es demana que inclogui la part terrestre del parc-, l'arbitrarietat en les limitacions i prohibicions de les activitats a desenvolupar en l'àmbit marí i les mancances en documents tan importants com els informes d'impacte pressupostari i d'impacte econòmic i social.

25 de novembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.