CISTELLA.png

Carta de Serveis

Cloenda jornada Nos+altres 2014Durant tot el matí una cinquantena de professionals de diversos àmbits socials han participat en la 9a edició del cicle de jornada Nos+Altres. L’edició d’enguany, organitzada com és habitual de forma conjunta pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres amb el suport de la Direcció General per a la Immigració, ha proposat una reflexió centrada en una aproximació sociològica als fills i filles de la immigració i en analitzar la seva incorporació al mercat laboral.

La Jornada Nos+Altres ha comptat amb la participació del psicòleg i escriptor Said el Kadaoui Moussaoui, que ha impartit la ponència “Identitats complexes. Múltiplement arrelats o desarrelats. Ser fills de persones immigrades i no morir en l’intent” i amb la sociòloga Judit Font Redolad, que va presentar la ponència “Immigració i societat: la incorporació dels fills i filles de la immigració al mercat de treball”.

En el marc de la jornada també es van presentar les experiències de treball dutes a terme a Sant Pere Pescador (projecte La Cuina Premi Inclusió 2013) per Mireia Vehí i Montse Boher de la Cooperativa Eines, el projecte EFCI per al foment de l’emprenedoria amb dones nouvingudes (Premis Nayra 2013) a càrrec de la Fundació Plataforma Educativa i la recerca “La realitat formativa i laboral dels i les joves fills i filles de famílies migrades residents a l’Alt Empordà” a càrrec de la Fundació Surt.

La jornada l'ha obert el vicepresident del Consell i responsable de l'àrea de Benestar Social, José Luís Yécora, i l'ha tancat el director general per a la Immigració, Xavier Bosch. El desenvolupament de la jornada s'ha pogut seguir a través del hashtag #nosaltres14 i mitjançant el perfil a Twitter @Aempordainclou.

3 de desembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.