FORTIA.png

Carta de Serveis

Escut Consell ComarcalDes de l'àrea de Protecció Civil del Consell de l'Alt Empordà s'està coordinant, al llarg de tota la setmana i per indicació de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona, la recollida de dades sobre els danys produïts en equipaments i serveis públics dels diversos municipis de la comarca, que van resultar afectats per les inundacions registrades el passat dissabte i diumenge.

A partir de dilluns es va demanar als ajuntaments una relació de les afectacions i una valoració econòmica dels danys soferts que, a mesura que han anat arribant, s'han tramès a la Generalitat. En aquest sentit es fa una especial incidència en els camins rurals malmesos per l'aiguat, ja que s'està gestionant disposar d'una ajuda directa de la Diputació de Girona per afrontar les reparacions de forma urgent.

D'altra banda, també s'ofereix assessorament als ajuntaments per a tots aquells particulars que han quedat afectats per les inundacions per tal de derivar-los cap a les línies d'ajut establertes per les administracions en aquests casos, a banda de les que ja estigui cobertes per les assegurances privades.

5 de desembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.