ELFAR.png

Carta de Serveis

Logo Oficina JoveDes de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà i des de l'àrea de Joventut de Castelló d'Empúries s'organitza una sortida a la neu, prevista per al dissabte dia 24 de Gener a VallTer2000. Aquesta sortida, o l'Esquiada com és més coneguda popularment, és una activitat que tradicionalment s'ha anant oferint des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal. L'any passat, en concret, hi varen participar al voltant d'uns 70 joves.

Aquesta esquiada esta pensada especialment pels joves, ja que hi ha monitors que fan suport i acompanyament durant la sortida, i també perquè el preu és molt econòmic, 35 euros, que inclouen assegurança, autobus, forfait i monitoratge. A més a més es dona la possibilitat de sortir des de Roses (6:30 h) Castelló d'Empúries (6:45 h), o Figueres (7:00 h). La tornada està prevista cap a les 19:00 h.

Tot i ser una esquiada enfocada principalment als joves, és oberta a tothom. Per tant, les famílies també s'hi poden apuntar. En el mateix sentit si algú no vol esquiar i només vol arribar-se fins a les pistes pot agafar l'opció sense forfait per 15 euros. Per fer la inscripció cal adreçar-se a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà (Anicet de pagès, 2 · 17600· Figueres). Les places son limitades.

8 de gener de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.