GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Escut Consell ComarcalEn relació a les informacions aparegudes en els darrers dies, sobre la presentació d'una al·legació que considera nul de ple dret l'acord inicial de dissolució del Consorci del Museu de l'Empordà, arran d'una suposada errada administrativa comesa en sol·licitar el Consell Comarcal de l’Alt Empordà l’inici dels tràmits de dissolució de l’ens a través d’un Decret de Presidència, des d’aquesta institució es vol manifestar el següent:

- Els serveis jurídics del Consell reiteren la legalitat de l'acord inicial de dissolució del Consorci del Museu de l'Empordà i la correcció en el procediment administratiu seguit en relació a la mateixa.

- A falta de l'elaboració definitiva del text de resolució de les al·legacions presentades, des del Consell es recorda que la petició d'inici de l'expedient, a efectes administratius, es va fer a través d'un decret de la Presidència del Consell, però que l'acord de ratificació de l’aprovació inicial de la dissolució el va adoptar per àmplia majoria el Ple de la institució, tràmit del tot punt legal a criteri dels seus serveis jurídics.

9 de gener de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.