DARNIUS.png

Carta de Serveis

Cartell concurs fotografia tramuntanaL'Associació Empordà Turisme convoca la segona edició del concurs de fotografia Tramuntana Empordà 2015. Es tracta d'una iniciativa que es plasma a través de les xarxes socials amb l'objectiu de mantenir la relació amb els seus seguidors i les experiències que aquests viuen a la comarca.

S'hi poden presentar fotografies de paisatges alt empordanesos, de persones i grups i d'activitats o detalls que es veuen afectats per aquest vent del nord que tot sovint bufa a la comarca.

La fotografia guanyadora s'endurà una entrada doble en butaca plata per a l'estrena del 4t Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, prevista per al dijous 26 de febrer a les 20.30h.

Si els concursants volen pujar la seva fotografia des de Facebook només han d’entrar a la pàgina oficial de Facebook de l'Associació Empordà Turisme, ser un dels seus seguidors i penjar la imatge amb els hashtags #empordaturisme #tramuntana. Si es vol pujar una foto desde Twitter només cal fer un tweet amb un enllaç a la foto incloent els hashtags #empordaturisme #tramuntana. En el cas que el canal favorit del concursant sigui Instagram l’haurà de pujar incloent també els hashtags #empordaturisme #tramuntana.

En definitiva, per participar en aquest concurs només cal ser usuari de Twitter, Facebook o Instagram i pujar una o més fotografies de la tramuntana a l’Alt Empordà. Les bases senceres del concurs es poden descarregar des de l'apartat de l'agenda de la pàgina web www.empordaturisme.com. La junta directiva d'Empordà Turisme serà la que decideixi la fotografia guanyadora.

20 de gener de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.