BORRASSA.png

Carta de Serveis

Logo Universitat Oberta de CatalunyaDimecres vinent, 18 de febrer, a partir de les 19 hores i al Punt UOC de l'Oficina Comarcal de Joventut (carrer Anicet de Pagès, 2, de Figueres) se celebrarà una xerrada oberta a tothom per explicar què i com funciona la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L'assistència és gratuïta.

Durant la sessió s'informarà als assistents sobre l'oferta formativa que es pot fer (graus, màsters, postgraus, idiomes, cursos breus, etc.), com s'estudia i com s'accedeix al campus virtual, quins passos s'han de seguir per incorporar-se a la UOC i els tràmits previs a la matrícula, la documentació que s'ha de presentar i si es poden convalidar assignatures d'altres estudis superiors. També s'explicaran quins serveis ofereix la seu de Salt i el punt UOC de Figueres.

12 de febrer de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.