NAVATA.png

Carta de Serveis

Premis Emprenedors arxiuEls Premis Emprenedors Alt Empordà celebren enguany el seu setè aniversari i, un any més, s'han posat en marxa amb l'objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca. També es vol reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures finalitza el 20 de març.

Com ja és habitual, el certamen inclou quatre categories diferents: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d'una nova empresa); Premi millor idea de negoci (per a estudiants dels instituts de la comarca) i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).

Tothom que estigui interessat a participar-hi pot consultar les bases dels guardons a la web www.premisemprenedorsaltemporda.com. També es pot demanar més informació a l'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà al telèfon 971 51 44 70 i/o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. I a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres a través del telèfon 972 67 42 61 i/o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els Premis Emprenedors Alt Empordà estan organitzats pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

27 de febrer del 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.