BORRASSA.png

Carta de Serveis

Cadires webEl proper dissabte dia 11 d’abril tindrà lloc al centre cívic Joaquim Xirau de Figueres la jornada “Eines per a la gestió d’equips i voluntaris”, organitzada per la Taula d’Entitats d’Inclusió Social, la Fundació Clerch i Nicolau, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal. La jornada té com a finalitat promoure la reflexió i el debat a l’entorn de la gestió d’equips i de voluntariat, i el treball de gestió de les emocions amb voluntaris i equips professionals de les entitats.

La primera part comptarà amb les ponències d’Ernest Luz (psicòleg de la UdG) sobre "Gestió de voluntaris i equips", i de Jordi Martori (coordinador de Creu Roja Girona) entorn "El procés de treball amb el voluntariat". La sessió de matí es clourà amb un debat. La sessió de tarda s’obrirà amb dos tallers simultanis orientats a aprofundir en el treball de caire més emocional amb voluntaris i equips tècnics de les entitats. En primer lloc el taller "Què vol dir acompanyar l’altre?", dinamitzat per Isabel Clemente (treballadora social i psicòloga de Càritas Diocesana de Girona). En segon lloc, el taller "Donar i rebre. Per què soc voluntari/a?", dinamitzat per Enric Carol (educador social i terapeuta Gestal) La jornada la tancarà el taller "Espai d’autocura. Com ha de ser la implicació emocional?".

Les inscripcions a la jornada estaran obertes fins al 9 d’abril. Es poden fer presencialment, de dilluns a dijous de 9 a 15 h, a la Fundació Clerch i Nicolau (C/Nou, 53), al telèfon 972 503 952 i per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). És indispensable la inscripció per poder participar al dinar, que s’ofereix gratuïtament a les persones assistents. 

2 d'abril de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.