NAVATA.png

Carta de Serveis

Trobada productors EmpordàEl departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat, amb la col·laboració dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, així com dels ajuntaments de Figueres i la Bisbal, organitzen la jornada tècnica “Networking Empordà” per al proper 29 d'abril, de 9 a 14 hores. Es tracta d'una trobada entre productors, comercialitzadors i empreses d'allotjament i activitats turístiques de les dues comarques.

Aquest sessió es farà a la Bisbal d'Empordà (sala de plens el Consell Comarcal del Baix Empordà, c/ Tarongers, 12) i té per objectiu reunir a diversos productors, restaurants i empreses d'allotjament i activitats turístiques de l'Empordà perquè puguin crear sinergies o relacions comercials. Per tal de fer-ho possible hi haurà un espai per intercanviar experiències i documentació entre tots els assistents. 

PROGRAMA DE LA JORNADA:

9:00 h Recepció de participants.

9:15 h Benvinguda i inauguració - Vicenç Estanyol Bardera, director dels Serveis Territorials del DAAM a Girona.

9.25 h Iniciatives dels comercialitzadors i productors - Esther Pisa, responsable de Seguiment i Prospecció de la Qualitat Alimentària del DAAM.

9.30 h Difusió de la nova Associació de Venda de Proximitat - Josep Capdevila, president de l'Associació.

9.35 h Difusió de la Marca de Garantia Productes de l'Empordà - Montse Nualart, tècnica AODL Competitivitat turística del Consell Comarcal del Baix Empordà.

9.40 h Networking - xarxa de contactes i entrevistes entre productors, comercialitzadors i restaurants - Presentació: Teresa Colell, directora de l'Escola Agrària de l'Empordà, DAAM; Francesc Galí, tècnic AODL Agroalimentària i restauració del Consell Comarcal del Baix Empordà.

12 h Pausa.

12.30 h Networking - xarxa de contactes i entrevistes ràpides entre productors i empreses d'allotjament  activitats turístiques.

14 h Cloenda de la jornada. La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament a través del Consell Comarcal del Baix Empordà: 972 642 310 (Francesc / Montse), a/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Francesc Galí); o bé mitjançant el formulari en línia que es pot consultar a la pàgina web del Consell. Les places són limitades.

15 d'abril de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.