AVINYONET.png

Carta de Serveis

Exposició fotografies Paquita DorcaLa sala d’exposicions del Consell Comarcal acull des d'aquest dimarts una mostra de fotografies de Paquita Dorca, organitzada per l'associació Amics de Sant Baldiri de Figueres coincidint amb les festes del carrer Nou. L'exposició es podrà visitar tots els dies laborables durant l’horari d’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir de 9 a 14 hores, fins al 29 de maig.

La mostra porta per títol “Pensament de l'autora” i es dóna la circumstància que és la seva darrera exposició abans de retirar-se i ho fa, precisament, a la mateixa sala on va exhibir per primer cop les seves imatges. A l'acte d'inauguració, celebrat aquest dimarts a la tarda, l'autora va ser presentada per l'escriptor i biòleg Josep Maria Dacosta i es va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip. 

20 de maig de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.