CISTELLA.png

Carta de Serveis

Cartell promoció producte localDes de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà es treballa en la promoció i suport al producte local o de proximitat. Per això es desenvoluparà una acció a través de les parades del mercat figuerenc, amb l'objectiu de donar a conèixer l'origen dels aliments a la població i facilitar la identificació dels productes de proximitat.

L'acció, que tindrà lloc el pròxim dijous dia 11 de Juny, consistirà en l'entrega d'etiquetes identificatives per reconèixer quins son els productes de proximitat que estan a la venda. En aquestes etiquetes s'informarà del producte, l'origen i el preu.

A més, des de l'àrea de Medi Ambient també es farà entrega d'uns retoladors esborrables per tal que aquestes etiquetes siguin reutilitzables. Es podran identificar les parades que participen en aquesta actuació de promoció del producte local mitjançant un pòster on es donaran a conèixer alguns dels beneficis de la compra d'aquests aliments.

Per a més informació sobre el producte local, les campanyes i accions de promoció que es realitzen es pot consultar la pàgina web: http://productelocal.mediambient-altemporda.org.

5 de juny de 2015 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.