GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Imatge Consell ComarcalAquest dimarts es va celebrar el darrer ple executiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. La sessió va incloure una trentena de punts, entre ratificacions de decrets de presidència, acords de la Junta de Govern i dictàmens procedents de la Comissió Informativa Permanent. Tots els punts, bàsicament de gestió administrativa, es van aprovar pràcticament per unanimitat.

En acabar la sessió els portaveus dels diferents grups comarcals -Josep Moradell (PSC), Anna Massot (ERC), Francesc Parra (PP), Montse Escutia (ICV) i Montse Mindan (CiU)- van pronunciar unes paraules de comiat, agraint la possibilitat d'haver ajudat a gestionar la institució comarcal i encoratjant les persones que a partir del mes vinent s'incorporaran al nou mandat del Consell a seguir treballant en aquesta línia i a ampliar les prestacions i serveis que es fan als municipis.

El capítol de parlaments el va cloure el president, Xavier Sanllehí, que va qualificar de “molt gratificant l'experiència única d'haver encapçalat el Consell durant aquests quatre anys. Agraeixo la col·laboració de tothom en aquesta tasca i la cordialitat i l'esperit d'entesa que hi hagut sempre amb tots els grups comarcals”. Va afegir que “en el proper mandat potser caldrà modificar l'estructura de la Junta de Govern i tornar a les comissions informatives per tal de millorar-ne el funcionament”.

El president va afegir que “hem tingut un mandat dur, ja que partíem d'unes xifres econòmiques molt dolentes i que hem hagut de sanejar durant aquests quatre anys, un fet del qual em sento especialment satisfet i orgullós”. Com a fets més destacables de la seva gestió al marge de les competències i serveis prestats pel Consell, Sanllehí va destacar, entre altres, l'oposició al pas de camions per l'N-II, el treball per eradicar la prostitució de les carreteres de l'Alt Empordà i el projecte de construcció del Centre de Tractament de Residus a l'abocador comarcal tot i que l'inici de les obres encara tardarà unes setmanes.

El ple del Consell Comarcal es tornarà a reunir a finals de mes. En aquest cas, però, serà una sessió de tràmit per aprovar exclusivament l'acta de la sessió d'ahir. 

10 de juny de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.