GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Estand Fira de la Gamba de PalamósLa marca de garantia Productes de l’Empordà, gestionada pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i el conjunt de productors adherits, ha promocionat els seus productes a la Fira de la Gamba celebrada dissabte passat a Palamós.

En concret, es disposava d’un estand on es lliurava informació dels productes i productors de la marca i on també s’oferien degustacions de brunyols de l’Empordà, de botifarra dolça cuinada amb poma i de botifarra dolça seca. Es van oferir un total de 500 degustacions.

La Fira de la Gamba de Palamós ha celebrat aquest any la seva segona edició amb l’objectiu de promoure la gamba com a producte certificat amb marca de garantia pròpia i assegurar, per tant, que allò que arriba al client manté el màxim nivell de qualitat.

Aquest any 2015 la gamba de Palamós ja ha entrat a formar part de la marca de garantia Productes de l’Empordà i per aquest motiu s’ha intensificat més la presència de tots els productes de la marca a la fira.  Emparats sota aquest segell actualment hi ha set productes elaborats a les dues comarques: l’arròs de Pals, la botifarra dolça, els brunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i recuit de drap i la gamba de Palamós.

La marca de garantia té per objectiu personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la seva comercialització i venda assegurant que els productes adherits estan produïts, elaborats, transformats i envasats a l’Empordà. 

16 de juny de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.