ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Imatge d'EmpúriesEl Consell Comarcal i l'associació Empordà Turisme han preparat una guia digital amb les activitats d'estiu que es programen als museus, conjunts monumentals, centres d'interpretació i oficines de turisme de la comarca perquè a través d'elles es pugui descobrir el patrimoni cultural de l'Alt Empordà de forma molt visual i simple.

El catàleg titulat "Vols conèixer el nostre patrimoni cultural aquest estiu?" mostra les nombroses possibilitats de descoberta d'aquest patrimoni, entre el que hi ha la casa Salvador Dalí de Portlligat, l'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el Museu de l'Aquarel·la-Josep Martínez Lozano de Llançà, la Ciutadella i el castell de la Trinitat de Roses, el Museu del Castell de Peralada, el santuari de la Mare de Déu del Mont i el monestir de Sant Llorenç de Sous a Albanyà i el castell de Requesens a La Jonquera.

En total hi ha 45 referències, entre espais culturals i oficines de turisme, en les quals es detallen els dies d'obertura i les hores de visita i es complementa amb una petita ressenya de l'oferta cultural que s'hi pot veure i altres dades d'interès, així com les pàgines web i els correus electrònics per tal de poder ampliar informació i fer les consultes pertinents.

Aquesta acció és fruit de la demanda que van fer arribar a la institució comarcal tant les oficines de turisme com les empreses privades en el sentit de poder disposar d'un catàleg amb totes les activitats culturals d'estiu unificades en un mateix document i així poder donar a conèixer el patrimoni de la comarca a tots els seus clients d'una forma molt més pràctica i funcional. La difusió conjunta també ha estat una necessitat detectada per l'estudi que es va fer sobre els museus empordanesos i que van promoure l'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal i Empordà Turisme. 

26 de juny de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (guia_patrimoni.pdf)Guia patrimoni cultural[ ]3118 kB
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.