GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Reunió alcaldes comarca amb InteriorAquest dimarts a la tarda, a partir de les 18 h, es va celebrar a la seu del Consell Comarcal una sessió de treball amb els alcaldes de l'Alt Empordà i representants dels departaments d’Interior i d’Agricultura de la Generalitat a les comarques gironines i de la Diputació de Girona, per tractar sobre la prevenció i actuacions en els incendis forestals.

La sessió anava adreçada de forma especial als nous alcaldes de la comarca, escollits en les eleccions del 24 de maig passat, però va aplegar-ne més d'una cinquantena, ja que també hi van participar alguns alcaldes que han renovat mandat. La trobada va ser presidida per Joaquim Felip, vicepresident en funcions del Consell Comarcal, i va comptar amb la partició d'Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials d’Interior, juntament amb representants de la Diputació de Girona, Bombers, Agents Rurals i Mossos d'Esquadra, entre altres.

La reunió donava continuïtat a les trobades iniciades en el mandat passat, impulsades per la representació de la Generalitat a Girona, la Diputació i els consells comarcals, i va servir per posar a disposició dels nous alcaldes la informació necessària sobre les actuacions que corresponen quan es declara una situació d’emergència per incendi i també, i molt especialment, sobre les actuacions en matèria de prevenció que garanteixin la seguretat de les persones i dels béns.

També es va informar els alcaldes sobre els equips d’intervenció (Bombers), els equips d’ordre (Mossos d’Esquadra i Policies Locals), les actuacions que els corresponen a ells en l’àmbit logístic, les funcions del centre de comandament avançat i les funcions dels diferents cossos que intervenen en una emergència, i s’ha fet especial èmfasi en els treballs realitzats per promoure les franges de protecció, per la importància que tenen com a element de prevenció. 

1 de juliol de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.