MOLLET.png

Carta de Serveis

Demostració foc davant dels nens del casalEl passat dia 22 de juliol es va celebrar als Camps de la Font d'Avinyonet de Puigventós (l'espai està situat a l'entrada del poble, a mà dreta si es ve de Figueres) un acte per al foment de la prevenció d'incendis, coincidint amb el tercer aniversari dels focs de l'Alt Empordà. La iniciativa va ser promoguda per l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal amb la col·laboració de la Fundació Pau Costa i l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós.

Juntament amb l'acte institucional, es va aprofitar l'avinentesa per cloure un taller de sensibilització sobre el bosc mediterrani i el foc que els monitors de la Fundació Pau Costa van realitzar a la mainada que assisteix al casal d'estiu del municipi. Aquest taller va incloure explicacions de sensibilització, que es va fer a l'escola, i un simulacre de crema controlada davant dels alumnes a partir d'uns boscos d'arbres de paper, que es va realitzar durant la trobada.

A l'acte hi van assistir, entre altres, el president de la Fundació Pau Costa, Oriol Vilalta; l'alcalde d'Avinyonet de Puigventós, Josep Maria Bartolomé; el el director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, i el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer. 

30 de juliol de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.