CAPMANY.png

Carta de Serveis

Premiats canço estiu 2015En el marc del Festival Acústica de Figueres, i dins del seu format familiar, l'Acustiqueta, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va realitzar la Trobada comarcal dels casals d'estiu que enguany ha arribat a la quinzena edició. Els actes previstos es van celebrar el passat divendres 28 d'agost.

Hi van participar una quarantena de casals de les poblacions següents: Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Capmany, Castelló d'Empúries, Colera, El Port de la Selva, Espolla, Figueres, Garriguella, l'Armentera, L'Escala, Lladó, Navata, Palau-saverdera, Peralada, Pont de Molins, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilabertran, Vilafant, Vilamalla, Vila-sacra i Vilatenim. En total es calcula que hi va assistir unes 1.300 mainades i uns 200 monitors, mobilitzant-se un total de 20 autocars.

Després de l'arribada dels casals des dels diferents municipis de la comarca, a la plaça del Gra de Figueres, es va realitzar una cercavila pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça Catalunya. Allà es va oferir el concert del grup Mainasons i tot seguit es va procedir a la final del concurs “La Cançó de l'Estiu” i a l'entrega de premis.

Els casals que van voler van realitzar un vídeo amb una cançó i la coreografia corresponent i el van penjar el Toutube. El jurat va seleccionar tres finalistes, que van ser el casal Arrieta de Figueres, Antaviana de Sant Pere Pescador i el casal de l'Armentera. Al final de la trobada els tres grups van poder demostrar les seves dots d'artistes davant els participants de tots els casals.

L'acte va comptar amb la presència del director de l'Acústica, Xavi Pasqual, el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, els quals van integrar el jurat del concurs, decidint que qui s'emportava el primer premi havia de ser el casal Antaviana. Tots els nens i nenes participants van ser obsequiats amb un detall de part de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà i una poma gentilesa de Fruites Hurtós.

1 de setembre de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.