PALAUDE.png

Carta de Serveis

Llibre actes ajuntament de LlersL'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ha enllestit la digitalització de les actes municipals amb els acords presos per l'Ajuntament de Llers entre els anys 1820 a 1939, ambdós inclosos. En total, els tècnics de l'Arxiu han escanejat en formats tiff i jpeg un total de 7.000 fitxers, que ocupen unes 75 GB. Tota aquesta documentació, a més, s'ha redimensionat per fer-la accessible al cercador de fons i documents d'Arxius en Línia.

Es tracta, en la seva majoria, de 76 llibres d’actes del ple i que també inclouen actes de diverses comissions pericials (immobles, instrucció ...). Amb aquesta actuació, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà posa a disposició dels ciutadans uns documents de gran valor informatiu per conèixer les actuacions desenvolupades pels seus respectius consistoris entre 1820 i 1939, i per al coneixement dels principals projectes desenvolupats al municipi de Llers, que recull els debats polítics que s’hi van dur a terme durant aquest període que abasta més d'un segle.

La digitalització posa a l’abast del públic la documentació històrica del consistori llersenc i ja és consultable des del web de la Xarxa d’Arxius Comarcals (XAC) de la Generalitat de Catalunya http://cultura.gencat.cat/arxius/acae.  

1 de setembre de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.