NAVATA.png

Carta de Serveis

Paquita DorcaImatges de flors amb colors molt vius, paisatges, cels i capvespres altempordanesos i pensaments abstractes són la temàtica principal que més ha interessat la fotògrafa figuerenca Paquita Dorca i que reflecteixen la seva creació. Una part d'aquest fons ha estat digitalitzat per l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) i actualment ja es pot consultar a través del servidor Arxius en Línia.

La primera i la última exposició de Dorca s'ha fet a la seu del Consell Comarcal. Al llarg d'una quinzena d'anys -des de l’agost de l'any 1999 fins a la passada Fira de Sant Baldiri- la fotògrafa figuerenca ha rebut alguns premis d’àmbit comarcal, com el Photo Dalícatessen en diverses convocatòries, i ha participat en nombroses exposicions fotogràfiques tant a poblacions de l'Alt Empordà com de l’Estat espanyol.

Paquita Dorca també ha exhibit les seves creacions en alguns establiments comercials de Figueres. A més, se sent especialment satisfeta per la publicació de cinc fotografies de flors fetes amb macro a la pàgina web de la Canon. Des de l'ACAE s'agraeix públicament la seva generositat en dipositar les seves fotos per a la consulta pública. 

9 de setembre de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.