MOLLET.png

Carta de Serveis

Servidor Arxiu ComarcalL'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ha incorporat al seu servidor prop de 200 imatges aèries noves de la comarca que van ser realitzades entre els anys 1967 i 1985. Aquest fons fotogràfic ja es pot consultar des d'aquesta setmana a través del seu servidor “Arxius en línia”. Es tracta d'un fons de lliure accés.

Panoràmiques des de l'aire de les ruïnes d'Empúries, dels recintes medievals de Peralada i Vilabertran, del castell de Sant Ferran de Figueres o de la badia de Roses, formen part d'aquest fons. Es tracta de 199 imatges que han estat digitalitzades recentment i que algunes d'elles van ser realitzades fa gairebé 50 anys, encara que la majoria són del 1984.

Aquest fons va ser adquirit per la Subdirecció General d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni de la Generalitat a l'empresa FOAT (Fotografia Aérea y Terrestres S.L.) amb seu a Bilbao. Aquesta empresa produeix fotografies aèries i terrestres des del 1958. 

30 de setembre de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.