AGULLANA.png

Carta de Serveis

Estand Vila-sacra Empordà TurismeAmb l’objectiu d’implantar la seva presència al territori, l’associació Empordà Turisme ha iniciat un conjunt d’accions presencials a les fires de la comarca, per tal de donar a conèixer aquesta entitat i els productes turístics que ofereix. La primera de les fires que ha acollit l’estand de l’associació va ser, el passat 21 de febrer, la Fira de la Ceba i el Calçot de Vila-sacra.

Aprofitant la presència de centenars de visitants, l’associació Empordà Turisme, a través del seu estand, va donar i recollir informació, al mateix temps, sobre els serveis i productes que s’ofereixen com a suport als municipis i als empresaris privats que promocionen els interessos turístics de la comarca.

El producte més demanat en aquesta primera fira van ser les rutes senderistes d’Itinerànnia, uns recorreguts degudament senyalitzats que permeten la descoberta del territori a través dels paisatges que ofereix l’Alt Empordà, la Garrotxa i el Ripollès. 

29 de febrer de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.