ORDIS.png

Carta de Serveis

Exposició BoadaLa sala d’exposicions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà acull fins al 15 de febrer una mostra pintures de Maria Puigdoménech, Glòria Boada i Bruna Harster. L'exposició es podrà visitar tots els dies laborables durant l’horari d’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir de 9 a 14 hores.

Aquesta exposició és un homenatge a Maria Puigdoménech (Sant Feliu de Codines, 1902- Barcelona, 1994), mare i àvia de Glòria Boada i Bruna Harster, que va ser alumna pionera de l'Escola d'Arts i oficia la Llotja de Barcelona i que va inculcar al seus fills l'estima pel dibuix i la pintura.

La mostra aplega obres de les tres artistes. Glòria Boada (Badalona, 1942) va cursar estudis a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i ha treballat com a il·lustradora en diverses revistes i publicacions. Bruna Harster (Barcelona, 1974) és llicenciada en Belles Arts i ha realitzat diverses exposicions de pintura, a més d'il·lustrar contes i treballar la ceràmica.

6 de febrer de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.