ALBANYA.png

Carta de Serveis

Cloenda curs monitorsEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha lliurat els diplomes del curs 2016-2017 que acrediten per exercir de monitor de transport i menjador escolar. Aquests cursos, que fa més de 20 anys que s'organitzen i dels quals el Consell en va ser pioner, van comptar amb l’assistència d’una quarantena de persones i inclouen tan classes teòriques com pràctiques i han estat impartits per l'Escola d'Educació en el Lleure l'Empordà.

Aquesta titulació, degudament homologada per la Generalitat, acredita els assistents per poder realitzar les tasques d'acompanyant dels busos de transport escolar de l'Alt Empordà en els més de 80 itineraris que cada dia recorren la comarca per desplaçar els alumnes des del seu municipi fins als centres d'ensenyament on estan escolaritzats. També permeten fer la vigilància del menjador en l’interlectiu de migdia, tant dels serveis que el Consell gestiona directament com els que porten les AMPES.

A l'acte de lliurament de diplomes hi va assistir la vicepresidenta del Consell i consellera comarcal d'Ensenyament, Montserrat Mindan. En concret, se'n van lliurar 25 per a monitors de menjador escolar i 16 per a monitors de transport.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.