CISTELLA.png

Carta de Serveis

Cartell activitats jovesL'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres organitza una quarantena de cursos, tallers i altres activitats per al primer semestre de l'any, que es realitzen distribuïdes al llarg de tots els dies de la setmana. Per tal de difondre tota aquesta programació s'ha fet una nova edició de la guia informativa, en format llibret, que es distribueixen pels diferents instituts de la ciutat i per algunes poblacions de la comarca. La majoria d'aquestes activitats van adreçades, òbviament, a joves que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius.

La programació, que comença el mes d’octubre, manté la fórmula dels dies temàtics distribuïts al llarg de la setmana, les activitats de cap de setmana i un conjunt d'esdeveniments complementaris distribuïts al llarg del semestre. Els dimarts estan dedicats a la música (amb tallers de rap, producció i ukelele). Els dimecres són per al vessant lúdic (danses urbanes i jocs de taula). El dijous es dediquen al vessant formatiu (agents joves de salut i taller sobre com fer els deures). Els divendres són per a la creació, amb el club de rol, i els dissabtes per a l'art, amb els grup de teatre.

Pel cap de setmana també es continuen programant activitats estrella, xerrades informatives de temàtica més general, formacions específiques, esports i sortides. Entre elles destaquen la 1a Trobada Espai Jove Creatiu /6 d’octubre), càsting pel grup de teatre, sortida a Port Aventura, 8a Trobada d’Entitats amb la Confetti Led Party (18 d’octubre), Pavelló del Pànic (4 de novembre), Nit de monòlegs a Peralada (11 de novembre), 6è Campionat de Futbolí (18 de novembre) i el Ii Concert Jove Solidari (22 de desembre). També es preveu la III Figueres Galàctica (del 13 al 19 de novembre) i un nou curs de monitors de lleure per les festes de Nadal.

Des de l'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres es continua oferint assessorament i informació per als joves que tinguin dubtes en àmbits formatius, laborals, d'oci o salut. S'incideix de forma molt especial en el Programa de Garantia Juvenil i es manté l'aula d'estudi del Punt UOC. A les seves dependències també es pot fer ús del buc d'assaig i del telecentre així com del servei d'alberg d'entitats. Setmanalment hi ha atenció personalitzada per part de l'agent comarcal de salut i per rebre informació sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE).

Per consultar la guia informativa online:

http://www.empordajove.cat/resources/docs/uploads/170828/activitat65-59a400027d9df.pdf

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.