GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Logo ConsellEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a través dels programes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), contractarà en les properes setmanes un total de sis joves en contracte de pràctiques. Es tracta d’una oferta de treball temporal, que té una durada de sis mesos, adreçada a joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil i que tinguin un cicle formatiu o un grau universitari.

Les persones interessades han de presentar instàncies i la documentació corresponent abans del 31 d’octubre, les quals, després del corresponent procés de selecció, realitzaran les seves pràctiques professionals en aquesta administració. Tots ells disposaran d'un pla de pràctiques molt concret i estaran tutoritzats per diversos tècnics de la institució comarcal.

En concret les sis persones que s’incorporaran temporalment a la plantilla del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i les tasques que en forma de projectes tindran assignades seran les següents:

-Informador juvenil. Projecte d’informació i lleure juvenil de l'àrea de Joventut.

-Tècnic/a auxiliar d’arxiu. Projecte de digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà i catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

-Tècnic/a auxiliar en medi ambient. Projecte de l’Agència Comarcal de l'Energia i Clima i al seguiment de la recollida selectiva de l'àrea de Medi Ambient.

-Auxiliar administratiu/va. Projecte de suport en el desenvolupament de les actuacions de Turisme i a documentar l'inventari de concessions de serveis de Serveis Econòmics.

-Tècnic/a auxiliar en gestió del coneixement. Projecte de suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà.

-Auxiliar administratiu/va. Projecte per assolir els coneixements bàsics per a l'atenció al consumidor i del sistema de treball de l'Oficina d'Informació al Consumidor.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.