ELPORT.png

Carta de Serveis

Logo Consell ComarcalLa Junta General de FISERSA va aprovar dijous passat la incorporació al seu accionariat del Consell comarcal de l’Alt Empordà, amb l’objectiu d’impulsar la prestació dels serveis de proveïment d’aigües, clavegueram, sanejament i depuració d’aigües a tota la comarca. Figueres de serveis SA va ser creada l’any 1986, amb caràcter exclusivament municipal, passat a incorporars-‘hi l’Ajuntament de Vilafant el 2013 i assolint ara tot el territori de l’Alt Empordà.

A partir d’ara, doncs, Fisersa tindrà un abast supramunicipal i podrà assumir el servei de les xarxes d’abastament local a l’Albera (que dóna servei a la Jonquera, Agullana, Espolla, Sant Climent Sescebes, Peralada i, darrerament, Rabós i Vilamaniscle), el Fluvià (Ventalló, l’Armentera i Viladamat) i l’Estela (Navata, Lladó, Cistella, Vilanant i el nucli de Taravaus). En un futur s’espera el traspàs de les depuradores d’aigües residuals de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) al Consell, unes instal·lacions que podrien ser gestionades per l’empresa juntament amb la seva ampliació i la construcció de les que encara falten.

L’alcaldessa de Figueres i Presidenta de Fisersa, Marta Felip, valora molt positivament aquesta incorporació i destaca la importància que Fisersa tingui un abast supramunicipal: “30 anys després de la seva creació, amb un bon model públic i d’eficiència en la de gestió de serveis, fem un nou salt endavant reforçant l’empresa, fet que ens obre moltes expectatives de futur. Fisersa és l’exemple d’empresa municipal que exerceix la capitalitat amb vocació de servei a tota la comarca.” Felip ha afegit: “Agraïm al Consell Comarcal de l’Alt Empordà la confiança en l’empresa Fisersa i celebra que Figueres pugui exercir la capitalitat de la comarca en la prestació de serveis del cicle integral de l’aigua.”

El president del Consell de l'Alt Empordà, Ferran Roquer, ha manifestat la seva satisfacció per la definitiva incorporació de l'administració comarcal a Fisersa, tot recordant que “a partir d'ara l'empresa municipal de serveis de Figueres podrà actuar en la millora de les captacions d'aigua, reforçar els subministraments alternatius i millorar les xarxes de captació, entre moltes altres prestacions als municipis de la comarca. Tot això en el marc del Pla d’adaptació al canvi climàtic de l’Alt Empordà, que ens marca unes actuacions estratègiques que hem d'implementar de forma ràpida, i en la línia d'augmentar les prestacions als Ajuntaments empordanesos que ens hem fixat des del Consell”.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.