CABANES.png

Carta de Serveis

Cartell eficiència energèticaEn el marc del programa de dinamització dels polígons industrials de l’Alt Empordà, el Consell Comarcal organitza pel proper dijous, 14 de juny, una taula sobre temes de medi ambient, referida específicament a l’eficiència energètica a l’empresa. La trobada es farà a l’Ajuntament de Vilamalla a partir de les 10 del matí. En concret, responsables de l’Institut Català d’energia oferirà una xerrada que porta per títol “Entendre la factura de la llum: què paguem, per què i com reduir-ho”, complementada amb un torn obert de paraules per a tots els assistents.

REUNIÓ A CASTELLÓ D’EMPÚRIES

D’altra banda, el passat mes de maig es va celebrar al Centre Emprèn d’Empuriabrava una sessió de treball amb empresaris del Polígon Industrial El Pla per debatre sobre temes que afecten el funcionament del polígon, com la mobilitat, la senyalització i la gestió de residus. La reunió va ser organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

La sessió de treball també va comptar amb la participació del cos de la Policia Local, l’empresa de serveis municipal Castelló 2000 i la dels serveis de neteja CENET, i es van tractar temes d’actualitat del polígon com la mobilitat i la senyalització, amb la presentació de vàries propostes per part dels tècnics. Finalment, i amb l’objectiu de poder respondre a les necessitats que tenen els empresaris, es va obrir un torn de precs i preguntes i es va genera un debat.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

8 de juny de 2018

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.