NAVATA.png

Carta de Serveis

Reunió seminari transfrontererDijous passat va tenir lloc el seminari transfronterer “La formació per l’acollida i l’acompanyament de les persones estrangeres”, organitzat per l’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’IRTS-Perpinyà en el marc del projecte transfronterer PROSPECTSASO, en el que van participar 55 professionals provinents de 23 institucions i entitats diferents.

El seminari, realitzat al Centre Cívic Joaquim Xirau de Figueres, va comptar amb la participació de diferents ponents i la presentació d’experiències de treball diverses en l’àmbit de l’acollida i l’acompanyament a persones estrangeres a Catalunya i França, que van permetre generar una reflexió sobre el rol dels professionals que atenen persones en aquest àmbit i la formació específica que requereixen aquestes figures professionals.

Aquest seminari s’emmarca en una de les activitats previstes en el projecte PROSPECTSASO, liderada per l’àrea de Benestar del Consell Comarcal, que té com a objectiu dinamitzar la xarxa de professionals d’acollida i acompanyament de les persones estrangeres amb la qual compten les administracions públiques i les entitats socials de l’Espai Català Transfronterer.

2 d'octubre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.