MOLLET.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a través dels programes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), contractarà en les properes setmanes un total de vuit joves, inscrits en el Programa de Garantia Juvenil, amb cicle formatiu o grau universitari. Tots ells realitzaran les seves pràctiques tècniques i professionals en aquesta institució. Com és habitual, disposaran d'un pla de pràctiques molt concret i estaran tutoritzats per diversos tècnics de l’administració comarcal. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 d’octubre.

En concret s’incorporaran tots aquests tècnics a les següents àrees i responsabilitats:

-Tècnic/a auxiliar en informació i lleure juvenil, destinat a l'àrea de Joventut.

-Tècnic/a auxiliar d’arxiu. Digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà. En aquest cas es faran dues contractacions.

-Tècnic/a auxiliar d’arxiu. Catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

-Auxiliar administratiu/va. Escanejar documentació i arxivar-la segons programes informàtics interns i específics de l’àrea d’Ensenyament.

-Tècnic/a auxiliar en medi ambient. Tasques de suport a l’Agència Comarcal de l'Energia i Clima.

-Tècnic/a auxiliar en gestió del coneixement. Suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà. En aquest cas també es faran dues contractacions.

10 d'octubre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.