ORDIS.png

Carta de Serveis

Menjador escolarEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza un nou curs de formació per a monitors i monitores dels menjadors escolars, complementat pel curs de manipulació d’aliments en menjadors col·lectius. La seva durada són 20 hores lectives més 16 de pràctiques. Es desenvoluparà de 15.45h a 18.45h els dilluns dies 29 d’octubre, 5, 12 i 26 de novembre i 3, 10 i 17 de desembre. Les places són limitades i la matrícula s’ha de formalitzar al Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal a partir del proper dimarts dia 23 d’octubre.

La titulació que es dóna en aquest curs acredita els assistents a fer la vigilància del menjador en els centres escolars en l’interlectiu de migdia, tant si el servei el porta directament el Consell Comarcal com si ho fan les AMPES o els municipis. Com ja vàrem informar, el Consell Comarcal ha assumit per al curs 2018-19 la gestió de 40, el que representa més de la meitat dels menjadors escolars de l’Alt Empordà. La resta són gestionats per les AMPAS (28) o bé directament pels ajuntaments (4).

23 d'octubre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.