caenfrdees
GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Cartell Prevenció de ResidusL'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha preparat dues activitats al Centre de Tractament de Residus (CTR) amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que enguany se celebra del 17 al 25 de novembre.

Són les següents: Taller de sabó (Vols aprendre a fer sabor natural?). Dissabte 17 de novembre de 10h a 13h.

El taller tindrà dues parts: en la primera es farà una visita guiada al nou CTR on s’explicarà la gestió de residus que es fa a la comarca, els objectius que es persegueixen i les problemàtiques associades. Seguidament es farà un taller en el qual s’adquiriran coneixements de cosmètica i productes de neteja naturals, ungüents i la metodologia de fer sabó. A la part pràctica del taller s’aprendrà a fer sabó natural.

Reutilitza i juga (Vols que els nens aprenguin sobre reciclatge tot jugant?). Dissabte 24 de novembre de 10 a 13h.

Taller per a nens i els seus acompanyants. Els acompanyants faran una visita guiada complerta al nou CTR on aprendran la gestió de residus que es fa a la comarca, els objectius que es persegueixen i les problemàtiques associades. Els nens faran una petita visita al CTR i seguidament es proposarà la realització de jocs per fomentar la reflexió per tal de veure els residus com a recursos. Els participants podran escollir entre vàries propostes de joc que es podran personalitzar segona la seva creativitat.

Per participar en els tallers caldrà inscripció prèvia pel web de Medi Ambient (http://www.mediambient-altemporda.org/serveis.aspx?IDC=60.2) o bé trucant per telèfon al 972 50 30 88 (ext 403).

19 de novembre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
logo_nou_2_colors.png