caenfrdees
MOLLET.png

Carta de Serveis

Capsa de regalsDes de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor, de forma coordinada amb l’Agència Catalana del Consum, es fan públiques un conjunt de recomanacions, adreçades a tots els consumidors en general, a tenir en compte durant la campanya de les festes de Nadal i Reis amb l’objectiu d’afavorir un consum responsable i adquirint productes de proximitat. En aquest sentit es recorda el següent:

• Planifiqueu les vostres compres - Feu una llista de les compres que s’ajusti al vostre pressupost. - Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis. - Compreu amb antelació, trobareu millors preus. - Informeu-vos sobre els possibles canvis i devolucions.

• Tingueu cura de l’entorn: -Afavoriu el consum de proximitat: consumireu amb més garanties de seguretat i qualitat i reduireu els costos energètics de transport. -Si compreu un arbre de Nadal, busqueu l'etiqueta que garanteix l'origen i la sostenibilitat de la plantació de la qual procedeix. - Recordeu, a més, que les joguines fetes amb materials renovables (fusta, cartró) tenen, usualment, un impacte ambiental més baix.

• Recicleu: -Les joguines que no feu servir. -Els embolcalls de les compres. -L’avet de Nadal. -Les piles, o utilitzeu-ne de recarregables.

• Conserveu: -Les factures o tiquets de compra fins al final de la garantia, els necessitareu si heu de reclamar. -Els catàlegs i les ofertes comercials fins que hàgiu revisat la compra: són vinculants i podeu exigir-ne el compliment. -En cas de disconformitat amb el producte, demaneu el full oficial de reclamació a l’empresa o contacteu-hi per un mitjà que en deixi constància (formulari web, telèfon amb número d’incidència, etc.). Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor de l’Alt Empordà.

11 de gener de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
logo_nou_2_colors.png