CABANES.png

Carta de Serveis

Lliurament Pajaritas AzulesEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha tornat a ser reconegut per part de l’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL), dins el programa ‘Tu Papel 21, Municipios’ d’ASPAPEL, amb el qual es premia l’excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró, la consolidació del cicle sostenible del paper i l’esforç en la millora contínua.

Des de l'àrea de Medi Ambient, s'ha participat en la tercera edició d'aquest programa, sense cap cost per l'ens comarcal, facilitant a ASPAPEL tota la informació relativa a la gestió que es realitza amb els residus de paper i cartró, la qual s’avalua a través de diferents indicadors, identificant els punts de millora que progressivament es poden anar corregint.

L’avaluació analitza 21 indicadors, distribuïts en cinc apartats: recollida del contenidor blau, recollides complementàries, informació i conscienciació ciutadana, regulació i planificació i resultats i traçabilitat fins al reciclatge final. Cada indicador es valora amb un barem i la puntuació màxima que es pot aconseguir és de 100 punts. La certificació d’aquest programa permet auditar el servei i obtenir un millor control de la gestió del paper i cartró, el que serveix per augmentar la qualitat i eficàcia del treball que es desenvolupa en aquesta matèria i, per tant, les administracions sotmeses a aquest control poden mantenir, incrementar o perdre aquest reconeixement traduït en "Pajaritas Azules".

La presidenta del Consell, Montse Mindan, va ser l’encarregada de recollir el premi, en un acte celebrat el passat dia 7 de febrer a Madrid. Mindan ha agraït el reconeixement i remarca que “aquest premi l’hem aconseguit entre tots, perquè la implicació en el reciclatge és una feina de tothom”. A la foto, el lliurament del premi a la presidenta del Consell per part de la ministre para la Tranbsición Energética, Teresa Ribera, i el president d’ASPAPEL, Jordi Mercader.

12 de febrer de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.