FORTIA.png

Carta de Serveis

Curs d'acollida a RosesL’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha organitzat aquesta setmana a Roses un curs de primera acollida adreçat a persones nouvingudes a la comarca, centrat en el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic. El curs compta amb el finançament del Fons Social Europeu i el Suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del municipi.

Han participant el curs més de 10 professionals de serveis públics presents al municipi i que pertanyen als àmbits sanitari, educatiu, de la seguretat ciutadana, l’atenció ciutadana, els serveis socials, la formació d’adults, l’atenció a la diversitat i l’acció comunitària per tal d’acostar a la ciutadania participant informació de primera mà sobre el funcionament dels serveis i recursos existents a Roses.

Per poder obtenir el certificat d’acollida, tal com estableix el Reglament d’Acollida de la Generalitat de Catalunya, cal acreditar la participació en tres mòduls de formació: un mòdul (A) per aprendre català i castellà amb un mínim de 90 hores de formació en cadascuna de les dues llengües oficials, un mòdul (B) sobre coneixements laborals amb una durada mínima de 15 hores i un tercer mòdul (C) sobre coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic amb un mínim de 15 hores.

2 d'abril de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.