caenfrdees
ELPORT.png

Carta de Serveis

RètolL’Equip d’atenció a la dependència i suport a les famílies de l’àrea de Benestar del Consell Comarca de l’Alt Empordà ha posat en funcionament des del passat mes d’abril una nova actuació dels grups de suport per a familiars cuidadors de persones amb dependència, en aquest cas als municipis de Peralada i Llançà.

Aquesta activitat té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades i dels seus familiars a través d’un espai de suport grupal amb l’objectiu d’alleugerir, oferir suport i ajuda mútua a aquestes persones cuidadores. L’any 2018 l’Equip d’atenció a la dependència va organitzar, arreu de la comarca, un total de cinc grups de suport a persones cuidadores en els que varen participar 52 persones.

La tasca diària de tenir cura d’una persona amb dependència comporta un cert nivell d’esgotament físic i emocional per la persona cuidadora que sovint incideix en la seva salut física i mental, en els seus hàbits de vida i en la seva xarxa social i relacional. L’espai grupal ofereix a les famílies suport i informació que els facilitin el conviure amb les dificultats d’atendre una persona amb dependència i aprendre noves estratègies d’afrontament.

30 de maig de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
logo_nou_2_colors.png
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE