CABANES.png

Carta de Serveis

L'àrea de benestar social rep el reconeixement de l'ICAFIL’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres ha premiat, aquest divendres 21 de juny, l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de la ciutat de Figueres amb el XII Premi Degà Carles Fages de Perramon que reconeix a aquelles persones que han destacat per la seva col·laboració amb el col·legi.
L’entrega del guardó s’ha fet en el marc de la celebració de la festa col·legial, Sant Raimon de Penyafort. Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’Hotel Golf Peralada, també s’ha realitzat la imposició de togues, el lliurament de medalles de 25 anys de col·legiació, el reconeixement als membres sortints de la junta i el jurament dels nous.
L’equip de l’Àrea de Benestar Social es mostra molt satisfet d’aquest reconeixement que li fa l’advocacia perquè posa l’accent en la relació de dos actors essencials en els processos d' acompanyament a les persones i a les seves necessitats socials, sobretot d'aquelles en situació més vulnerable.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.