caenfrdees
GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Uns tres-cents joves de la comarca han acampat al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà aquest 18 i 19 de juliol, en una activitat que fa anys que es va realitzant però que enguany l’organització l’ha liderat l’Oficina Jove. Han participat d’aquesta acampada de Casals Joves, adolescents de 12 a 16 anys de: Figueres (tant del casal jove com del casal esportiu), Viladamat, Castelló d’Empúries, l’Armentera, l’Escala i Sant Pere Pescador.

L’indret de l’acampada propicia el debat sobre el respecte de l’entorn i el medi natural. De fet, l’activitat central és la neteja de la platja de Can Comes de Castelló d’Empúries on els joves han recollit la brossa que el mar arrossega fins a la platja o que deixen els banyistes. Prèviament han pogut escoltar una xerrada dels responsables del parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Amb l’acampada culmina tot un treball previ que ha fet cada casal i que s’ha basat en una xerrada, organitzada també pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que va impartir l’exdirector del parc natural Josep Espigulé als monitors i directors dels casals de lleure.

L’Oficina Jove valora molt positivament aquesta trobada perquè més enllà d’enfortir lligams entre joves de diferents indrets de la comarca, ensenya als adolescents a respectar l’entorn natural més pròxim.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.