ESPOLLA.png

Carta de Serveis

L’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà ha incorporat al seu fons el catàleg dels 345 pergamins de la família Pasqual de Lladó (1205-1646). Aquesta important nissaga lladonenca va ser propietària de terres i de masos, amb dos patrimonis importants, el Pasqual a Lladó i el Callabot a Vilanova de la Muga, que havien fundat un benefici a l'altar del Roser de l'església de Sant Feliu i que exercia de batlle de sac del priorat a Lladó. Ha quedat documentada la visita de Pere Joan Pasqual al davant de la parròquia de Sant Feliu en qualitat de curat i obtentor de l'altar major en la visita pastoral de 1629.

El catàleg ha quedat registrat al 'Arxius en Línia' amb tota la documentació digitalitzada. L'Arxiu Comarcal ha agraït públicament les gestions fetes amb la família Güell Ordis.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.