GARRIGAS.png

Carta de Serveis

L’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha posat en marxa un servei d’atenció psicològica a disposició de totes aquelles persones en situació de vulnerabilitat i que necessitin acompanyament psicològic o emocional per situacions d'estrès, soledat, aïllament o angoixa produïdes per l’excepcionalitat del moment.

Mentre duri l’estat d’alarma, com a mesura de prevenció, l'atenció dels serveis mínims presencials dels Serveis Socials Bàsics està centralitzada a la seu del Consell Comarcal. Es pot contactar per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i telefònicament a través dels següents números 972 67 70 50 o 972 52 20 00, en horari d’atenció al públic de 9 a 14h. L’àrea de Benestar manté oberta la línia d’ajuts d’urgència per a la cobertura de necessitats bàsiques.

Es manté actiu el Servei d’acompanyament especialitzat en situacions de violència masclista que presta una resposta immediata per a les dones i els seus fills/es en situacions de crisi. Recordar el telèfon d'atenció permanent contra la violència masclista: 900 900 120. També es mantenen actius l’equip d’atenció a la Infància i Adolescència, el servei de primera acollida i el servei d’atenció a domicili i el servei de teleassistència.

Els professionals de l’àrea de Benestar Social també fa una crida a la ciutadania perquè truquin al Serveis Socials si detecten una situació de vulnerabilitat social.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.