CAPMANY.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà reobrirà les portes el dilluns 1 de juny amb totes les mesures de seguretat i protecció reglades. L’atenció presencial es farà exclusivament amb cita prèvia que s’haurà de concertar en un dels següents telèfons:

Serveis Socials 972522000
EAIA 972677050
Ensenyament i cultura 972514355
Turisme 972514431
Joventut i Esports 972673728
Habitatge www.altemporda.org (apartat cita prèvia Habitatge)

Altres consultes 972503088

La gestió telemàtica continua sent l'opció prioritària però ara es farà atenció presencial per aquelles consultes de caràcter ordinari que fins ara s’atenien telefònicament. Les atencions individualitzades es faran seguint totes les mesures de seguretat establertes tant per al personal com per als usuaris. En aquest sentit, és obligatori l’ús de mascareta i absolutament imprescindible disposar de cita prèvia per a l’atenció personalitzada.

El pla de contingència de la corporació comarcal estableix tots els requisits que se seguiran que contemplen, en el cas de l’atenció al públic, l’ús de mampares de metacrilat, material d’higiene a l’abast i indicacions per facilitar la distància social de seguretat. També s’han actualitzat els protocols de neteja i desinfecció, reforçant la neteja d’aquells espais amb més alta probabilitat d’exposició.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.